Tájékoztatás - telefonközpont túlterheltségéről

Tisztelt Pácienseink és Hozzátartozók!
Technikai okok miatt az intézményünk telefonközpontja időszakosan túlterheltté válhat, ezért bizonyos szervezeti egységek elérése átmenetileg akadályozott lehet. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket, türelmüket köszönjük!

Tovább

Közérdekű információ - szülőszoba átmenetileg új helyre költözik

Közérdekű információk kismamák részére!

Ezúton tájékoztatjuk a kismamákat és a hozzátartozókat, hogy a fenntartó által elrendelt és a KEF szervezésében megvalósuló légtechnika-karbantartás miatt - a szolgáltató előzetes tájékoztatása szerint - 2024. október 17. és 2024. november 25. között az ÉPC - Honvédkórház II. telephelyén működő Szülészeti-nőgyógyászat Osztály szülőszobája átmenetileg másik helyre költözik. Természetesen az új helyszínen is biztonságos körülmények között, magas szakmai színvonalú ellátásban fognak részesülni azok a kismamák, akik kórházunkat választják.

Kérjük, hogy a szülésre érkező kismamák a következőket figyelembe véve szíveskedjenek a fenti időszakban megközelíteni kórházunkat.

A szülőszoba új helyszíne: „C” épület, 1. emelet

Hétfőtől-péntekig: reggel 06:00 - 18:00 között a Rippl-Rónai utcai bejárat felől,

Hétfőtől-péntekig 18:00 - 06:00 (ügyeleti időben): Rippl-Rónai utcai sürgősségi bejárat felől (SFH),

Hétvégén 0-24: Rippl-Rónai sürgősségi bejárat felől (SFH),

Dózsa György út felől érkezve a piros csíkon haladva a sürgősségi osztályig (SFH), ott a lifttel az első emeleten, balra fordulva a gólyás ajtóig.

Az épületben kihelyezett táblák és jelzések is segíteni fogják a tájékozódást.