A multidiszciplinaritás jegyében megrendezett fórumon bemutatták a kórházban végzett magas színvonalú szakmai-tudományos munkát, valamint áttekintették a különböző szakterületek trendalakító aktualitásait. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott szakmai nap egyedülálló kezdeményezés, mely az orvosoknak és szakdolgozóknak biztosított fejlődési és szakmai kapcsolatépítési lehetőséget.

A tudományos fórum programja orvosszakmai szempontból rendkívül gazdag volt: az előadók a sebészet, az onkológia, a nőgyógyászat, az urológia, a sürgősségi betegellátás, a kardiológia, az intenzív terápiás ellátás, a fül-orr-gégészet, a belgyógyászat, a neurológia, a pszichiátria, a bőrgyógyászat, a nukleáris medicina, a szívsebészet, a baleseti sebészet, az ortopédia, a traumatológia, a gasztroenterológia, a szemészet, a szájsebészet, az idegsebészet aktualitásait és szakmai szempontból legfontosabb kérdéseit dolgozták fel.

Az évfordulós szakmai rendezvény kapcsán Prof. Dr. Wikonkál Norbert Miklós főigazgató hangsúlyozta: „A megszerzett tapasztalat továbbörökítése több évtizedes kötelessége a kórháznak, a korszerű tudás használata a magas minőségű betegellátás záloga.”

A szakami fórumra érkezett több mint 250 regisztráció nagy öröm volt számunkra, és megerősítette azt az elgondolást, miszerint a kórházunkon kívül is nagy igény van a szakmai fejlődésre, és a tapasztalatcserére.